2013. június 18., kedd

érintések~Liz

Kétkeréken: Imádok motorozni. Nem, én sajnos nem tudok vezetni ellenben a barátom nagyon is (125, KTM duke). Fantasztikus. Ülsz a szerelmed mögött a motoron és mintha megszűnne a külvilág. Suhan a táj, a percek, a méterek. Te öleled a derekát, porfelhőt hagyva hátra vágtattok előre. Ja és kaptam egy rózsaszín bukót*-*

Nyáár:3, király évszak. Engem nem bosszant a meleg. A forró vérem mellett még hidegnek is érződik. Nemamúgy, persze, hogy engem is kicsinál de én a Nyáré vagyok ő pedig az enyém.
Kedvenc elfoglaltságom a szerelmemmel való mozi-maratonozás. Mostanában filmet film után nézünk, ha pedig nem akkor kockulunk. Na azt is imádom. Meg, hát persze sok mást is:3 blablabla.

***********************

Te mit tennél, ha egy reggel arra ébrednél, hogy nem önmagad vagy? Egy olyan személlyé váltál mint amilyen mindig is lenni akartál. A külsőd, a jellemed és a társadalmi életed is most elevenedett meg az álmaidból. Tetszene? Nyilván minden megváltozna. Már örökre megváltoztál és többet nem kaphatod vissza azt aki voltál, akibe elzártad az élményeidet, akivel felnőttél, akinek a bőre megannyi csókot, ölelést, érintést és ütést őriz. Tele hibákkal, elevenséggel, valósággal és a szeretet bélyegeivel.
Mindannyian magunkon viseljük a múltat. Azokat a perceket amiket senki sem tud elvenni, nem tudod lemosni mert beléd égett, a lelkedig hatolt és örökké elviszed. Azt is ami régen fájt és azt is ami hiányzik. Minden okkal történik. Tanulság, múlt és erő. Nem igaz, hogy ezeket csak úgy el lehet felejteni, van amire nem jó emlékezni de ezektől lesz e bőröd igazán erős, mindent álló, lepergető, megőrző és tartós.
Az ajkak érintése a nyakadon, anyukád jó éjt puszija a homlokodon, a szorítás a karodon, az ütés az arcodon...minden rád égett. Eldobnád mindezt csupán azért, hogy tökéletesnek láthasd magad? Kicsit sem hiányozna? Még évek múltán sem?
Ne akarj megfelelni, inkább tanulj meg elfogadni. A rossz lépések is utakat nyitnak, rajtad áll, hogy mit lépsz.
Ha nem lennének bennünk kivetni valók akkor a világ unalmas, egyhangú és undorító lenne -tele klónokkal.
Minden reggel ébredj arra, hogy új érintéseket és emlékeket gyűjthetsz és, hogy ezeket senki sem veheti el.

love | via Tumblr

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése