2015. november 15., vasárnap

Európa vérben és könnyben fog úszni. -Liz

Nekem is meg van az elég erős véleményem a párizsi történtekről. Először is szeretném közölni a világgal mélységes együttérzésemet és szomorúságomat. Én is félek, ahogyan ti. Én is dühös vagyok, nekem is keserű a szám íze és én sem merek körülnézni a világban. Bárcsak mind elmenekülhetnénk egy jobb helyre, bár jönne valaki, aki megment minket, bár véget érne ez az egész, bárcsak béke lenne végre a Földön!

De nem lesz. Nem lehet, mert Keleten már rég nem a béke a mérvadó. Számukra egy dolog fontos: bosszút akarnak állni rajtunk, Európán. De hogy miért? Mondva csinált okok miatt. Egyszerűen veszettek. Nem normális, elvakult nép, akik saját magukat írtják, majd a baj, akár egy átkozott vírus tovább kígyózik hozzánk. Már itt van, már régóta itt bújkál, rejtőzködött közöttünk, de most már felfedte magát! Már mindenkinek kinyilt a szeme. Bár előbb tettük volna, bár cselekednénk végre! Mentsük magunkat, védjük magunkat! Óvjuk meg a hazánkat! Nem csak országként, hanem kontinensként kell gondolkodnunk, hiszen a veszély globális.

,, Európa vérben és könnyben fog úszni."

- Üzeni nekünk az Iszlám állam. 

Sajnos itt már nem elég a részvét. Már régóta kapjuk a jeleket, de nekünk egyik sem volt elég és még mindig nem teszünk semmit. Megerősítették a biztonsági védelmet? Ez nem megoldás! Ez időhúzás. Valaki odafent, kérem csapjon az asztalra! Kérem mondja meg, hogy elegünk volt és vessen véget a terrornak! Remegve várjuk a támadást, lehajtott fejjel hallgatjuk a fenyegetést. Mit tegyünk? Határ lezár, senki sem megy se ki, sem pedig be és mindenkit ellenőrizzenek! Az ország, nem, Európa álljon készen egy esetleges támadás elhárítására! Békét hírdettek, béke után vágytok, de ide a béke már kevés. Őket nem érdekli a béke. El akarnak söpörni minket, félelemben akarnak tartani… Megkapták, amit akartak. Gyengének látnak minket, és ettől egyre éhesebbek lesznek a háborúra. Még csak fenyegetnek és röhögnek rajtunk, de ezek bármire képesek. Nem emberek, hanem szörnyetegek. Repülőket robbantanak le, ártatlanokat lőnek sorban, akár a vágóhídi marhákat. Kimennek a strandra és lövik, aki mozog (Tunézia). Tunézia terror támadása után miért nem eszmélt fel senki? Turistákat öltek halom számra! Persze, az nem az Eu, akkor nem is kell vele foglalkozni. A migránsok áradata volt az első lépés, elkaptuk a fertőzést. Most rajtunk múlik, hogy csendben elpusztulunk, avagy harcolunk ellene. Ez nem fog magától lezajlani. Vegyétek ki a fejeteket a homokból végre! Gyászoljatok, de emellett ébredjetek fel! Halál és kegyetlenség emészti a világot.

Allah nevében aláztuk meg a perverzitás fővárosát. 

- Magyarázza tettét az IÁ.

És most pár szót Párizsról. Nem értem. Nem tudom felfogni, hogy hogyan mászkálhatnak köztünk gépfegyverrel a terroristák. Hogyan jutnak be egy koncertre/ étterembe, hogyan képesek behozni az országba lőfegyvert. Nem figyeltek a franciák. Az elkövetőknek semmi sem szent, egyszerűen lemészárolták az embereket. És akkor most IMÁDKOZZUNK PÁRIZSÉRT? KIHEZ?! Ébredjetek már fel! A vallás tehet mindenről, megkeseríti a világot és ellentéteket szül évezredek óta. Szerintetek megment minket a nemlétező istenetek? Fület-farkat behúzva imádkoztok és akkor minden megoldódik? Egy dolgot kéne tennetek: tisztán látni. Tisztán gondolkozni. Vagy félelemből éltessük az ő istenüket? Akinek a nevében elpusztítják a békés világot? Ch.
Mindenki fél. Én is, bevallom. Félek elmenni a soron következő koncertre, félek a plázában, félek pesten, félek a tömegben. Vajon hol, mikor, hogyan csapnak le újra? Kurvára elérték a céljukat. Rettegünk. És a Pesten mászkáló, gépfegyveres rendőröktől cseppet sem érzem biztonságban magam, inkább nyomasztó. Szörnyű, hogy ide jutottunk. 2015 van és még mindig egymást mészároljuk. Mi történt? Hogyan rontottuk el? Hogyan tehetnénk jóvá? Mit tegyünk?
A sarkunkra kéne állnunk végre és egy emberként kiállni magunkért.
Senki sem fog megmenteni minket. Sem isten, sem ember, sem egy nagyobb hatalom. Nekünk kell megtennünk. Ne várjunk, hanem kezdjünk el védekezni! Remélem hamarosan belátja a kormány, remélem tesznek valamit. Kurvára remélem…

És még egy valamit a mondandóm végére. MÁR MEGINT KIBASZOTTUL DIVATOT CSINÁLTUNK BELŐLE!
MI EZ?!!




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése