2015. május 18., hétfő

Akkor tisztázzuk ~ Letti

Nos sziasztok!

Bizonyára a legtöbben láttátok a tegnapi virtuális hajtépést, és most ennek kapcsán írok nektek.
Nem fogom védeni magam, sem újból bizonygatni hogy mi is történt meg hogy én hogy értettem a dolgokat.
Itt most arról lesz szó, hogy megpróbálok rendet tenni a fejekben.
Többször is említettem már, hogy ez a blog az, ahol nincsenek tabuk. Itt kíméletlenül az arcotokba vágjuk az igazságot úgy ahogy mi látjuk, a véleményünket az érzéseinket osztjuk meg veletek. Soha nem vártunk egyetértést, soha nem vártuk el azt hogy tapsikoljatok hogy igen, ez így van, a mi véleményünk objektív. Vagy figyelembe veszitek vagy nem, mindenki önszántából olvas és kommentálja a dolgainkat. Ez a blog sosem volt az erkölcs mintaképe és nem is ennek szántuk, a nevünket és arcunkat adtuk hozzá, mert miért ne...
Akik az elejétől fogva itt vannak azok tudják ezt, azok pedig akik később merültek el a káoszban valószínűleg rájöhettek hogy mi nem szende szüzek vagyunk, és nem jópofizunk. Nyersen tálaltunk fel nektek egy világot, a mi világunkat, amiben nincs mézesmázaskodás, sem nyünyörgetés.
Valószínűleg a legtöbb embernek ez nyilvánvaló, pont ahogyan a szavaink, a gondolataink, de sajnos mindig van egy hülye, aki nem képes emberi módon vitatkozni (tudjátok, érvek, ellenérvek, elfogadjuk hogy igaza van a másiknak mert tiszteljük abból az okból kifolyólag hogy vitát kezdeményeztünk) és érdekes hogy 100ból 99 ember megértette a mondanivalóm jelentőségét, csak ő nem.
Őszintén kérdezem, rajta kívül volt még valaki, akit sértett az írásom? Vagy esetleg az összes írásomban talált valami kivetnivalót? Csak nyugodtan, kommenteljetek ez alá bátran, vagy a csetre írjátok, akár név nélkül is (bár rohadtul frusztrál ha Anonimusnak vagy Anonimanak kell írnom, de legyen hát) mert mostmár kurvára érdekel :'D Ha TE, aki ezt olvasod úgy érzed valamelyik mondatommal, gondolatommal, vagy szavammal megbántottalak most nyugodtan szarrá olthatsz (megpróbálhatod) sőt, lélektani elemzéseket is szívesen várok önmagamról, mert tényleg olyan dolgok derültek ki rólam amiket magam sem tudtam :'D
Szívesen várom a kritikákat, elemzéseket, oltásokat, most legyen nagy az arcotok hogy nem nektek kell először megszólalni. Elő a farbával!
Ordítsátok bele a kis fehér arcomba ami fáj, mocskos kíváncsi vagyok, figyelmesen hallgatlak titeket :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése