2012. november 25., vasárnap

Szombat ~ Letti

Megvan az új kedvenc mesém! *-*
Ez pedig a Hotel Transylvania.
"Vérszívó vagy nászúton? Farkasember családi lazuláson? Rémkoppantó, aki belefáradt a szürke hétköznapok egyformaságába? Vár a Hotel Transylvania - minőségi pihenés és felfrissülés mindennemű rémnek, szörnynek és gonosz torzszülöttnek.
Drakula gróf ötcsillagos erdélyi luxusszállodájában ( ahol a főszakács: Quasimodo) a szörnyek és családjuk távol kerülhetnek az emberi világ zajától. Itt ejtőzik Frankenstein és a menyasszonya, Múmia, a láthatatlan ember, egy egész farkas falka és kollégáik - míg egyszer egy halandó nem téved közéjük. A bajt csak fokozza, hogy a gróf nemcsak szállodaigazgató, hanem apa is, aki eddig sikerrel óvta csemetéjét a valódi világ borzalmaitól: most azonban minden megváltozik.
" - port.hu

Mavis Dracula durci denevér pofija *-*
Mavis és Draki bácsi


Mavis világot szeretne látni :3

Istentelen szereplőgárda : Múmia, Frankeinstein, Drakula, Vérfarkas, és Láthatatlan Ember

azt mondják hasonlít rám... (Mavis)
Hát ez valami eszméletlen volt. Évek óta egy hozzám/hozzánk hasonló rajzfilm megjelenését várom, és most végre itt van szőrös-véres-láthatatlan valójában. A poénok hatalmasak, fulladoztam a moziban. Ami különösképp tetszett, hogy Adam Sandler volt Drakula bácsi szinkronhangja *-* Illett hozzá. :3
A vicces az volt, hogy bár nem láttam még, mégis Mavis hacukában indultam neki a filmnek :D tornacipő, cicanadrág, minden fekete rajtam, sötét rúzs :'D Anyukám még meg is kérdezte, hogy nem kértek-e tőlem autogrammot :3 hihi. Mindenkinek ajánlom!
Hogy telt a ti hétvégétek?
x.o. Letti

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése