2012. november 23., péntek

nyaralni vagyunk.

A címnek természetesen semmi értelme mint ahogy azt tőlem- Liz- megszokhattuk.
Szóval csak annyit, hogy a cseten felmerült a zárás gondolata DE nem lesz semmi féle zárás. Az okokat ne firtassátok, hogy mit miért hogyan mert ez Lettivel a magánügyünk amin továbbléptünk és többé nem beszélünk róla.
Szóval. Biztos feltűnt nektek is, hogy habár az oldal egy tragédiát dolgoz fel mi magunk, a szerkesztők mindig életvidámak vagyunk és a posztjaink is 'vidámak' de hát sajnos néha kiszakít minket csodaországból a csúnya gonosz élet. Itt ott egy szakítás, vita, összetört érzések, rossz jegyek, kemény betegségek. Mint mindenkinek nekünk is kijut a jóból de ez szerintem abszolult érthető. Ezzel magyarázzuk az utóbbi időben megjelent sötét fellegeket a Káosz felett, nehéz időket élünk és ez kihat a történetre is mivel egyszerűen megrekedtünk. Nem a fantáziával van a probléma hanem egyszerűen nem tudunk nekiülni és írni- több okból kifolyólag.
DE
Mi igyekszünk, most is kicsit összeszedem itt a gondolatokat, design váltás, a tumblr oldalunkra is figyelek, kommunikálunk veletek, olvasókkal is, írjuk a sztorit, postolunk és majd hírdetünk egy pályázatot is de arról majd csak később:)
habár az oldal most miattunk haldoklik igyekszünk új életet lehelni belé.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése