2015. augusztus 20., csütörtök

a Sátán földi helytartója ~ Letti

hátszóval élünk, boldog államalapítást mindenkinek, Walesről később írok élménybeszámolót, most másról lesz szó
Ghost BC
(a képen Papa Emeritus II és a The Nameless Ghouls)


a banda, akinek nem ismerjük a tagjait. az öt névtelen hullarabló, és a nyugalmazott pápa, akik megbotránkoztatják a katolikus közösséget a fordított keresztekkel, és a videoklipekkel, akik olyan bulikat csapnak mint Justin Bieber soha, és akik láttán a kislányok ijedtükben megnyalogatják a nyakukban feszületen lógó izmos férfitestet. a banda, akik olyan zenét nyomnak hogy leszopom azt is ami nincs nekem, ami egyszerre dallamos, és olyan kibaszott beteg hogy áll tőle a nemlétező szőr a kis hátamon. akik elérhetetlenek, de a zenén keresztül mégis olyan mint ha a füledbe súgnának, és fognák a kezed.
és mi személyesen fogjuk őket látni novemberben. Lizával és Életem Szerelmével a nyakunkba vesszük a Barba Negrát, és úgy széttomboljuk magunkat, mint még soha. ahol végre tényleg jól érezhetjük magunkat, és rengeteg emberrel együtt mi is kántálhatjuk Sátánbátyó valaha volt névváltozatait. olyan buli lesz ez, amire mindig is vártunk (csak azt nem tudom hogy fogunk suliba menni másnap reggel... de ez lényegtelen)


 2008-ban alakultak, Svédországban, zenéjüket tekintve harc rock és doom metal stílusban mozognak, de a hullarablók minden interjún más stílusba osztják be a zenekart. én leginkább dallamos sátánista rockként jellemezném, magával ragad a zene, és színpadon is megállják a helyüket, az élő felvételek alapján akkora műsorokat szoktak nyomni hogy leszakad a tető.
az énekest tekintve eltérő információkat találtam, állítólag minden nagylemezre más Papa Emeritus kerül, de az első és a második kísértetiesen hasonlít egymásra. jelenleg Papa Emeritus III ül a trónon, és közben készül a harmadik nagylemez, szóval a fene sem tudja.




 ... és nekem minden vágyam megölelgetni a Sátán földi helytartóját, a "zakkant nőfaló antipápát".

ZENE :

Belial, Behemoth, Beelzebub, Asmodeus, Satanas, Lucifer (Year Zero)
Il Padre, Il Filio Et Lo Spiritus Malum, Omnis Caelestis delenda Est. Anti Cristus, Il Filio De Sathanas, Infestissumam (Infestissumam)
... for Lucifer's son (Monstrance Clock)


PEEEEER ASPEERA, AD INFERNIII
meg kellett osztanom veletek őket, istentelen jók!
(és örülök hogy Lizát is annyira inspiráltam velük, hogy ilyen desingja van a blognak :'D)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése